ARKIV 2006

2006.11.19

Gratulerer, Ole Morten

Vi gratulerer Ole Morten Wie, Mo O-Klubb med utnevnelsen "Årets nykommer, kart", på årets O-galla. Han var den eneste som hadde kart nominert i både Sprintkart og O-kart klassene. Kartene det gjelder er "Båsmofjellet" og "Skillevollen", som begge ble brukt under årets NNM på Skillevollen.

Vi gratulerer så mye.

2006.10.31

Veivalg

Det er kanskje ikke alle som vet at O-sporten har sitt eget blad, Veivalg. Det kommer neste år med 7 utgaver, og har i tillegg til mange interessante artikler og kart, også terminliste for hele landet og konkurransereglene i et eget bilag. Ikke minst trykker de mange fine kart med eliteløpernes veivalg.
For å bli abonnent, kontakt Astrid Torp (astrid@sportmedia.no) tlf 69 81 97 13(8.00-16.00)
Abonnementprisen i 2006 er 349 kroner

2006.09.19

Premieutdeling for Helgelandsræset

Premieutdelingen er nå avviklet. De som ikke har fått diplomer kan kontakte Jan Gaute Buvik. Sammenlagt resultatliste for Helgelandsræset finnes nedenfor.
Sammenlagt Helgelandsræs
Resultater siste løp

2006.09.30

KM Sprint

KM Sprint gikk i det samme terrenget som fredagens nattløp, men på et kart i målestokk 1:5000. Det var raske, gode løyper i det fine, tørre terrenget. På bildet ser vi Ole-Kristian Kaspersen, en av de ivrige nybegynnerne.
Resultater html
Resultater pdf

2006.09.29

KM Natt

KM Natt 2006 eravviklet. Det gikk av stabelen ved Saltdalsenteret, i ypperlig vær (om enn litt kaldt). Hele 44 deltagere var påmeldt og 38 startet. Vinnere i D17 ble Marit Kure og i H17 Arild Hegreberg. Se forøvrig:
Resultater (html)

2006.09.19

Saltenkarusellen avsluttet

Sammenlagt klassevinnere i Saltenkarusellen der 6 av 10 løp er tellende:

2km Fredrik Kristiansen (23 deltakere)

3km Thomas Daasvatn jr (44 deltakere)

4km Per Rekkedal (45 deltakere)

6km Arild Hegreberg (16 deltakere)

I tillegg deltok 33 i nybegynnerløypa

På bildet ses gutta i H13-14. I Saltenkarusellen gikk Joar nesten til topps i 3'ern, og Petter utmerket seg med mange gode løp i 4'ern i konkurranse med Per Rekkedal & co.

Fra venstre: Petter Jakola, Joar K Henriksen, Jakob K Skogan, Sander Pettersen, Torbjørn H Olsen.

Sammenlagt Saltenkarusellen 2006

2006.09.18

KM Natt og Sprint

Det nærmer seg nå tiden for KM Natt og Sprint i Saltdal. Tidspunktet er fredag 29.sept og lørdag 30.sept. Løpet går rundt Saltdal Turistsenter på et relativt nytt kart (Opprettet for bare to uker siden...).

Vi oppfordrer alle til å komme. Løpet ligger midt mellom Mo og Bodø, så det er lett tilgjengelig. Gode muligheter for overnatting på turistsenteret. Se forøvrig innbydelsen.

Innbydelse (pdf)
Påmelding KM Natt
Påmelding KM Sprint

2006.09.17

Saltendilten

Saltendilten gikk i år av stabelen i nydelig vær til en forandring. Det var også nytt opplegg, med flere runder rundt Bestemorenga. Vi fikk intrykk av at dette var en populær variant, og bortsett fra en liten glipp med at drikkeposten ble tatt inn før siste mann hadde passert, så ble det et meget vellykket arrangement, med påfølgende middag og premieutdeling. Beste dame ble Hilde Sofie Masterdalshei, Mo O-KLubb, og beste Herre ble som vanlig Arild Hegreberg B&OI. På bildet ser vi vinneren av H15-16, Magnus Beyer Brattli, MO O-Klubb, som denne gang løp 12 km. Det er verdt å merke seg at de to guttene i H15-16 hadde de to beste tidene på 12km løypen. Se forøvrig resultatlisten.
Resultater (pdf)
Resultater (html) med Splitsbrowser

2006.09.11

NOFs slagerkonkurranse 2006

I fjor inviterte NOF o-folket til å spille på andre talenter enn det rent o-tekniske: ”Lag en O-slager med eller uten video”. To flotte innslag ble plukket ut og vist under O-landsleiren i Levanger og NM-uka på Hovden.

Det ene bidraget i slagerkonkurransen var O-boyz-video av Sigstad/Rognstad Bakken/Larssen Bakken. Denne kommer muligens på nett etter hvert. Gutta fikk 5000 kroner bundet opp til en ekstremdag rafting på Sjoa. NOF takker for bidraget og håper på nye videoglimt under og over vann!

Juniorløper Øystein Jaren Samuelsen leverte 100% selvprodusert vare med sangen Melkesyre, blod og svette: tekst, melodi, instrumentutøvelse, miksing og produksjon er gjort av Øystein! For sitt bidrag har NOF gitt Øystein 2500 kroner som skal brukes til å ta sangtimer hos en sangpedagog i Trondheim. Øystein ønsker nemlig å få enda bedre sving på stemmebåndene. Øystein har lagt ut slageren på en egen hjemmeside.

Tekst til slageren

2006.09.08

Pre-O

Det blir muligheter for å prøve Pre-O (Presisjonsorientering) ved Valnesfjord Helsessportsenter søndag 17.september (Dagen etter Saltendilten). Start fra klokka 14.00. Knut Terje Ovesen fra Pre-O komiteen er løypelegger og vil vise oss hvordan denne greinen av orientering fungerer. Konkurransen er åpen for alle. Mer info om hva Pre-O er, fins på www.orientering.no

2006.09.02

KM Mellomlang og Ultralang

KM Mellomlang 2006 gikk i Misvær på det flotte kartet til Håvard Berg som fikk 3.premie som årets kart 2004. Været holdt seg akkurat og det ble fint vær på alle løperne. På bildet ser vi vinnerne av H17 og D17: Arild Hegreberg og Hilde Sofie Masterdalshei.

KM Ultralang gikk ikke så langt unna, på det nye turkartet "Dragheia". Terenget var svært lett og fint å løpe i, med tørre fine myrer og mye åpen fjellbjørkeskog. De fleste taklet den noe ukonvensjonelle målestokken 1:20000 bra. Det var lite finorientering etter postene men desto større utfordring å holde konsentrasjonen på de småkuperte langstrekkene. Været var som vanlig upåklagelig.

NB: En klokke er savnet - antagelig mistet på samlingsplass. Ring 97730267

Resultater Mellomdistanse m/Splitsbroser
Resultater Ultralang (PDF)
Resultater Ultralang m/Splitsbrowser

2006.08.24

Nytt fra Bodø

Bodø har nå pusset opp web-siden sin og fått en flott portal for sine aktiviter. Vi vil spesielt nevne trener-bloggen til Håvard Berg som vi oppfordrer alle til å besøke.

Husk også årets Saltendilt som er omtalt her. Legg spesielt merke til at det i år er tilbud også for ungdommer under 16 år, noe vi synes er svært bra.

2006.08.18

KM Ultralang og Mellomdistanse 2-3.september

Høstens KM går i Saltdal og vi vil spesielt invitere friluftsfolk og andre interesserte til å komme og se på, samt prøve en enkel trimløype. Det er ikke nødvendig med påmelding. Det er også enkle nybegynnerløyper for barn og ungdom.
Lørdagens løp går ca 9km sør for misvær (Merket fra hovedvei), mens Søndagens løp går fra Tveråmoen, ca 6km fra Saltdal mot Misvær.
Påmeldingsfristen for ordinær deltagelse er mandag 28.august.
Innbydelse Mellomdistanse
Påmelding Mellomdistanse
Innbydelse Ultralang
Påmelding Ultralang

2006.08.18

Hemnes Cup

3 løp i HemnesCup går av stabelen 24. august kl. 18.00 på Lyhågleira. (Følg veien til Geitvika rett før du kommer til Hemnesberget) Av spesialitetene som kan nevnes er 2 nye kart-tegn og løyper som er tilpasset det faktum at det forventes fjære sjø i forbindelse med arrangementet. Vi stiller med både grill og kaker og evt. presenning om det skulle bli nedbør. Du stiller med pølse.
Vel møtt!

2006.06.21

Trening/Helgelandsræs

Helgelandsræs og Junior-trening ble avviklet 9.august i strålende vær. Det var mange juniorer men få lokale deltagere.

Resultatene er nå klare. Øverst på resultatlisten er det en link som gir Splitsbrowser kurver for løpet.

Resultater m/Splitsbrowser

2006.07.04

Sommertreningsløp i Bodø

Erlend Fjose og Håvard Berg synes løpspausen i Saltenkarusellen i sommer er for lang, og drar i gang en serie med sommerløp på litt nye og spennende terrengområder. Følg linken til B&OI's nettsider for kart med oversikt over hvor, dato og terrengområde. Zoom deg inn på bildefilen. Alle løp har oppmøte klokka 1800. Når været tillater det vil det noen ganger bli muligheter for bading og grilling. På løpet ved Vatnvatnet blir det mulighet for å padle i kano til samlingsplass fra gården på Storøya.
www.bodo-orientering.no

2006.06.23

Ekstra treninger i Korgen

Korgen IL fortsetter med onsdagtreninger 3 uker til , (NB ikke N-løyper):

28.6: Ved Vasshuset (tidl. Statkraft) se merking ved Korgfjellveien like ovafor Gjeskhåjen skytebane.
5.7: Ved Preikstolmoen, Korgfjellvegen.
12.7: Ved Folkehjelpshytta, Korgfjellvegen
Så starter ordinære treninger onsdag 2.august ved Tennvatnet,Korgfj.

2006.06.18

Route Gadget

KM Lang er nå tilgjengelig på Route Gadget (Bortsett fra N og DH11-12 som desverre ikke var med på kartet). N-løyper vil normalt ikke bli lagt ut, mens derimot DH11-12 skal bli med under normale omstendingheter. Følg linken i venstre marg.

2006.06.17

KM Stafett

Her er resultatlistene for stafetten. Vi beklager at det ble litt tull med tidtakingssystemet, men stafetter er spesielt vanskelige pga nulling før start. Når i tillegg PC-en kasjet midt i løpet ble det litt forsinkelser og feil tider. Listene her skal imidlertid være kanske korrekte.

Det ble desverre en del diskvalifikasjoner. Det var tett mellom postene og ikke alle klarte å holde konsentrasjonen i det detaljrike terrenget.

Løypene var krevende, men morsomme, og det synes som om det nye stafettsystemet falt i god jord.

Resultater
Strekktider
Resultater PDF
Strekktider PDF

2006.06.14

KM Lang

KM Lang er nå avviklet, og vi fikk en strålende dag i det fantastiske terrenget ved vannmagasinet i Korgen. Været var strålende, løypene var krevende men gode, og vi fikk alle en flott dag.

Nytt av året var premiering av beste tid på et felles strekk for alle A-løypene. Det ble Glenn Knædal og Sigrid Vatne som ble de to vinnerne på dette strekket. Spesielt vil vi gratulere Glenn Knædal, som begynte å løpe orientering i vår, og som har lært kunsten utrolig fort. Han er også en habil langrennsløper, og har derfor en meget god kondisjon.

Vinner i H21 var Arild Hegreberg (bildet), og beste dame var Hilde Sofie Masterdalshei i D35. Det var ingen løpere i D21.

Route Gadget vil bli lagt ut sønndag kveld.

Resultatliste html
Resultatliste pdf
Resultater fellesstrekk

2006.06.07

Vital-turen

Vitalturen er enkle tilrettelagte turer til spennende turmål (som gjerne har en liten historie å fortelle) i flere byer og tettsteder i Norge, blandt annet i Bodø. Vitalturen er gratis og helt uforpliktende. Du bestemmer selv hvor og når du vil gå. Besøk http://www.vitalturen.no og registrer deg som deltager. På postene er det en kode som kan sendes inn via SMS (da må du ha skrevet inn mobilnr) eller registreres på internett. På en del poster vil det også plasserer ut bøker hvor man kan skrive seg inn. Alle som har gått en VITALTUR, og er registrert på www.vitalturen.no, er med i trekningen av gavepremier, bl.a. fra Vital. Barn under 12 år som deltar vil få diplom per e-post. Det blir også premie for de yngre etter tre Vitalturer.

2006.05.22

Route Gadget

Ved et uhell fikk klasse H40 feil løype for Bodøsprinten. Dette er nå rettet opp, og vi oppfordrer alle deltagerne til å legge inn sine traseer. Bruk linken "Route Gadget (NOOK)" i venstre marg, og velg løp der. Den andre linken går til en database for hele verden, hvor man kan finne svært mange løp - også NOOK's løp. Velg Norge og Nordland O-krets, så finner man alle løpene vi har lagt ut. Her er vi i godt selskap, sammen med Jukola, Franske nasjonale mesterskap, Hovedløpet 2005 og mye annet.

For de som er så avansert at de løper med GPS tracking så er det nå mulig å laste opp data fra GPS til RouteGadget. Da får man en helt eksakt løype. Antagelig kan en helt normal GPS brukes til dette, men jeg kjenner ingen som har prøvd ennå.

Til slutt et lite tips. Bruk + og - knappene for å zoome inn og ut når du tegner løypen. For å flytte kartet (pan) så må man "dra" kartet. Trykk ned og hold venstre musknapp mens du flytter kartet. Slipp så knappen. Hvis du ikke flytter markøren så blir det registrert som et nytt punkt på løypen. Trykk da på angreknappen for å fjerne den siste linjebiten. (Kan gjøres flere ganger). Jan Kåre

2006.05.21

Bodømesterskapet

Bodømesterskapet ble nok en demonstrasjon av den fantastiske våren vi har i Nordland i År. Tørre fine løyper uten undervegetasjon. Varm og solfylt samlingsplass med full service fra B&OI's mannskaper. Bamse var løypelegger, og hadde laget noen herlige løyper som startet relativt høyt oppe, slik at farten til de beste ble svært høy. Men terenget var krevende, så det ble noen bommer selv på de beste.

Bodømestere i år ble Arild Hegreberg og Sigrid Vatne fra MO O-Klubb. Hun fikk også tredje napp i vandrepokalen og får den til odel og eie. Desverre var ikke pokalen kommet til rette etter at vinneren fra 2004 tok den med til Østlandet. Men vi regner med at den vil bli funnet etter hvert.

På bildet ser vi deltagerne i D11-klassen: Sigrid, Mathilde, Ingvild og Marit, som alle gjorde en flott innsats.

Resultater (html)
Grafisk strekktidsanalyse
Resultater for utskrift (pdf)

2006.05.20

Strålende Bodøsprint

Bodøsprinten ble avviklet i strålende vær og under meget gode forhold med lite undervegetasjon og tørr fin skogbunn. Løyper og kart var som vanlig av høy kvalitet.

Vi oppfordrer alle til å legge ut veivalget sitt i RouteGadget. Følg linken under og velg "Bodøsprinten 2006"

Resultater m/Splitsbroser
Resultater PDF
Route Gadget

2006.05.10

Første stikk til veteranene i Saltenkarusellen

Det første av ti karuselløp ble arrangert i Saltstraumen 9.5. i strålende vårvær. Lars Petter Rekkedal hadde lagt løyper med langstrekk og veivalgsutfordringer som favoriserte de løpssterke. Arild Hegreberg og Per Rekkedal vant med klare marginer i de to lengste løypene, mens evigunge Edvin Berg seiret på 3km.
Blant de yngre seiret Ida Hegreberg på 2km, og Håvard Irgens var raskest i nybegynnerløypa. 61 løpere deltok. Resultater i menyen til høyre.

2006.05.05

Innbydelser

Innbydelser til vårens kretsløp er nå klar. Innbydelsene finnes også ved å klikke på løpets navn i terminlisten til høyre.
Innbydelse til Bodøløpene 20 og 21 mai
Innbydelse til KM i Korgen 17 og 18 juni

2006.05.04

Første Helgelandsræs på Hemnes

Hele 51 deltagere var med på årets første Helgelandsræs. Antoan Chaboud hadde gjort en flott jobb og det var mange nybegynnere og O-troll fra Hemnes.

Det ble trukket to gavepremier fra Hemnes Sport. Vinnerne ble Marie Bech Urland som vant et par O-sko, og Hilde Sofie Masterdalshei som vant et tommelkompass. Vi gratulerer.

Resultater

2006.05.03

Lokale terminlister

Planene for årets O-sesong er nå lagt i de fleste klubbene. Her er et utvalg med terminlister for alle de aktive klubbene. De fleste klubbenes terminlister finnes også i høyre marg.

Terminliste B&OI Orientering - Bodø
Terminliste Korgen IL - Orientering
Sortland (Medlemsblad)
Terminliste Vefsn
Mo O-Klubb (Kalender)
Terminliste Bjerkvik

2006.04.30

Ungdomssamling i Meløy

Ungdomssamlingen ble svært vellykket, med mange gode økter. Søndagens løp gikk i strålende solskinn med samlingsplass nede ved stranden. Terrenget var meget utfordrende, og det ble nok en del bommer. Men det er slikt man lærer av.

Mandag var det løp nummer 2 på Reipå. Her var det også strålende sol, og flotte forhold, selv om det var litt vind. Resultene for begge løpene finner du nedenfor. Legg merke til linken øverst på resultatlisten. Den bringer deg videre til Splitsbrowser som viser en grafisk analyse av strekktidene. Her ser man tydelig hvor man har bommet, og hvordan løpskapasiteten ellers er.

På samlingen benyttet vi også RouteGadget, og alle løperne fikk lagt inn sine veivalg på lørdagens løp. Vi oppfordrer alle deltagerne om å gå inn og legge inn også Mandagens løpstraseer. Velg løp i listen som kommer når du bruker linken Routgadget

Resultater Reipå
Resultater Neverdal
RouteGadget (Alle løp)

2006.04.19

Bodø starter O-sesongen

Det var 44 deltakere på Vårsprint 1. Litt regn og hustrig, men mest oppholdsvær under årets første sprintløp. Stort deltakertall, med både unge og eldre. Magnus Wingan Wold vant klart den lengste løypa, mens "kursforeldrene" dominerte mellomløypa. Gode løp av alle i nybegynnerløypa!
Resultater
Terminliste bodø

2006.03.28

Vellykket ungdomssamling avsluttet

Korgen og Mo orienteringsklubb arrangerte fin treningssamling i Korgen fredag og lørdag. Erfarne og noen mindre erfarne O-løpere fikk prøve korridororientering på skola fredag. Lørdag var det teori for de yngste og siden orientering ute på blankisen. De største fikk en lengre tur rundt i Korgen. Og som vanlig var det trivelig å bo i Vesterli. Pitsa, kortspill, badstu og vakker morgensang hørte selvsagt med på o-samlingen. Ikke rart noen alt har begynt å snakke om neste samling.

2006.03.22

Ungdomssamling 28 april - 1 mai

Med dette inviterer Nordland O-krets, i samarbeid med Håvard Berg, B&OI, til en omfattende vårsamling på Reipå i Meløy. Start Fredag 28.april klokken 18:00 og avslutning Mandag 1.mail 12:00. Se detaljert program i pdf-filen nedenfor.

10-13 år. Rekruttgruppe, som må ha med egne ledere.
14-16 år. Hovedløps-gruppe , som vil få spesialtrening.
17-20 år. Juniorgruppe, som får spesialtrening.
Voksne. Tilbud om treninger og løp.

Reise: Klubbene må i utgangspunktet skaffe transport for egne deltakere. Deltakere fra nord som kommer m. Fly til Bodø bør ha leiebil, eller kontakte B&OI for ev. samordning.
Mat: Deltakerne må holde egen brødmat. Kretsen skal forsøke å samordne varme måltider lørdag og søndag. Kretsen skaffer drikke til alle økter ute.
Overnatting: Det blir overnatting på skole. Muligheter for dusj og matlaging. Alle må ha egen sovepose og underlag.

INFO: Spørsmål om treninger og løp rettes til Håvard Berg, tlf.98065829, e-post: havard@geografen.no
Påmelding: Klubbvis til Jan G.Buvik, kretskontor@nook.no (tlf. 99736301) innen søndag 23.april.

Vel møtt!

Innbydelse med program (pdf fil - 2 Mbyte)

2006.03.16

TRENINGSSAMLING I KORGEN

Samling i Korgen fredag-lørdag 17.-18.mars 2006 . Avreise fra Rema i Tverråneset kl 17.00, ta med sovepose, liggeunderlag, treningsklea,kr 100 til mat/transport

FREDAG
18.00 Oppmøte Korgen s.skole Bli kjent... litt fra i fjor..
19.00 Litt teori O-troll:Hefte m. kartlære HL/Jr.: Løypetyper
19.30 Trening, inne og ute. Bingo/ korridor-O
21.00 Kveldsmat,Vesterli

LØRDAG
08.30 Frokost
09.30 Litt teori O-troll: Arbeidsark HL/Jr. : Treningsløyper
10.30 Trening. Ute. O-troll: Legg en plan. HL/Jr. : Fart m. kart ( Kanskje i akebakken??)
13.00 Lunsj,Vesterli
14.00 Avslutning . ( HL/Jr.: Sesongen 2006..trening og løp.)

O-TROLL for aldersgruppa ca. 10-13 år
2. HL for aldersgruppa 14-16 år
3. Junior for 17 år +

2006.02.16

Super-lørdag

Vi inviterer til ungdomssamling (15 år og eldre) i Bodø, 24.-25.februar Møt seinest kl 19.00 hos fam Anders Wold, Øvre Bjørkåsen 41, Bodø øst, tlf. 75563315

Ta tog fra Bjerka/Rana ettermiddag, stig av på Mørkved. Ring 99736301 Jan GB for henting. Ta med treningsutstyr ute og inne, sovepose, skrivesaker og litt lommepenger.

Helgelandsgrupppa reiser heim m. tog lørdag kveld. Påmelding til Jan Gaute eller via klubben din.

2006.03.02

Nye spennende kart

Nye kart som blir klar i  2006 (På noen av kartene kan du få se utsnitt av kartet ved å klikke på linken).
Kommune Navn km2 Skala Eier Skal brukes til
Meløy Neverdal 3,5 1:10000 Neverdal skole Vårsamling
Meløy Mosvolldalen  3,5 1:10000 Ørnes IL  
Gildeskål Inndyr 3,0 1:10000   Vårsamling
Leirfjord Kviting 3,2 1:10000 Kviting IF  
Bodø Øvre Valnesfjord 16 1:15000   NOF jr.samling
Gildeskål Våg 3,0 1:10000    

Nye og delvis prøvd i 2004-2005
Kommune Navn km2 Skala Eier Skal brukes til
Bodø Saltstraumen 3,5 1:10000 B&OI   
Bodø Låter 1,8 1:7500 Kvarven UIL  
Bodø S aura 3,8 1:10000 Nygårdssjøen Vårsamling
Bodø Vestvatnet 6,0 1:10000 Misvær IL KM mellom
Saltdal Drageidheia 55 1:20000 Nordland O-krets KM ultra
Saltdal Storjord 3,3 1:10000 Nordl.Nasj.parksenter KM natt
Saltdal Røkland 3 1:10000 Røkland skole KM sprint
Bodø Vatnlia 6 1:10000      
Bodø Mørkvedodden 0.5 1:5000 B&OIL  
Bodø Mørkvedlia 0.5 1:5000 B&OIL  

2006.02.28

Super-lørdag

Ca. 20 personer deltok på Superlørdag den 28.februar med kartøvelser i gymsalen og o-teknisk økt i Mørkvedbukta. Jan Gaute Buvik informerte om årets begivenheter i kretsregi.

2006.02.27

Kretsstyret har hatt fellesmøte med ungdomsgruppa

24.februar ble det holdt møte hos fa. Wigan Wold i Bodø. Mange nyttige synspunklter kom fram, så kretsen har noe å styre etter for denne sesongen. Ungdommene dro til byen og la inn pizza og bowla, mens de tilårskomne fikk servert skrei m. rogn og lever.....
Referat fra styremøtet

2006.02.27

NOOK går videre med løypeleggingsseminar

23.februar var det Valnesfjord og SISO som møttes for å finpusse løypeleggerkompetansen. Man tok for seg det grunnleggende om løypelegging og fikk laga noen eksempler. Vi tru det blir mange spennende løyper i Saltenkarusellen for Indre Salten denne sesongen.

Karteksempel
Notat

2006.02.12

Slager-konkurranse

Lag en vill, vakker og rå ”O-slager” med eller uten videobakgrunn! Lag en O-slager som kan dundre utover fremtidens arenaer.
Mer info

2006.02.12

Kretsting

Kretstinget er nå avviklet. Det var 15 utsendinger tilstede, og under finner man referat og annet fra tinget.
Referat fra Kretstinget 2005
Referat fra Fagdagen
Handlingsplan for 2006
Referat fra styremøte 4.2.2006

2006.01.13

Kretsting

Vi minner om kretstinget som i år går av stabelen 3-4 februar 2006. Start fredag kl. 19.00, og slutt lørdag 16.00. Det blir holdt på Saltdal Turistsenter, Storjord.

Vanlige årsmøtesaker. Saker til behandling sendes kretskontoret innen 10.januar 2006. Sakspapirer og program for fagdagen finnes via linkene under.

Representanter og ev. gjester bes tilsi sitt nærvær innen 27.1.2006.Bruk helst e-post. Lagsrepr. bes sjøl ordne overnatting over tlf. 75682450 (Saltdal Turistsenter). NOOK dekker bevertning, samt overnatting for styret og gjester.

Spørsmål og påmelding gjøres til Jan Gaute Buvik

Program for fagdagen:
INFO fra NOF

 • Handlingsplanen 2006 i praksis
 • Terminlister
 • Rekruttering / Skolesatsing
 • Løypelegging
 • Det blir ei treningsøkt på ca. 1 time før lunsj.

  Sakspapirer (Word)
  Program fagdag (Word)

  2006.01.05

  O-Samling i Korgen 20-21 januar

  Vi ønkser velkommen til Vintersamling i Vesterli, Korgen.

 • O-Troll for aldersgruppa 10-13 år
 • Hovedløp-samling for gruppa 14-16 år
 • Juniorsamling for 17år og eldre.
 • Frammøte Fredag 20.januar klokken 18:00.
  Info/teori. Aktivitet i gymsal og innendørs. Kveldsmat og overnatting i Vesterli klubbhus.
  Lørdag. Felles frokost, deretter ulike atkivteter for de ulike gruppene. Avsluttes med lunsj i Vesterli. Ferdig ca 15.00

  Påmelding til Lisbeth Beyer innen 14.januar. Tlf 92481285.

  2005.12.20

  Termopapir til skriver

  Termopapir til skriveren som brukes for avlesning av EKT brikker selges av idrettsbutikken for kr 253.- for 5 ruller a 25m. Disse rullene er litt for store og man må rive av en del papir for å få plass.

  Et bedre alternativ er å kjøpe dem fra Elfa i sverige. Se i derres katalog Her koster det 166.- for 10 ruller a 15 meter. Varenummeret er 25-797-38. Prisen blir under halvparten. Det er ingen problem å handle her for privatpersoner - du betaler med Visa.

  2005.11.23

  Ny sesong

  Vi har allerede tatt skrittet over til sesongen 2006. For å se resultater og artikler fra 2005, bruk linken "Hjemmeside fra 2005" i venstre kolonne under overskriften Arkiv. Terminlisten for 2006 finner du nå i høyre kolonne. Etter hvert som nærløpene blir fastsatt vil de komme der for alle klubbene.

  2005.09.07

  Orientering på nett

  Nettstedet "Orientering på Nett" er startet opp på nytt, og drives nå av tidligere Valnesfjord-løper Kirsti Kringhaug og hennes mann Geir Nilsen. Der finner du flere interessante artikler og annen nyttig/interessant informasjon. Link til stedet finner du i menyen til venstre under overskriften "Linker".