17.11.2004

Terminliste 2005

Foreløbig terminliste for 2005 er nå klar.

18.juni KM Mellomdistanse (Kort), Herringen/Olderskog
19.juni KM Ultralang (Lang), Herringen/Olderskog
28.juni-2.juli, Midnattsolgaloppen, Sørreisa
13-14.aug NNM Tromsø
27.august KM Langdistanse (Klassisk) Bodø
29.august KM Stafett Bodø
2.september KM Natt, Korgen
3.september KM Sprint, Korgen
18.september Saltendilten, Bodø

Mo O-Klubb har også lagt ut sin foreløbige terminliste for 2005.

29.10.2004

Mo O-Klubb og B&OI-Orientering vinner premie

Silva Norge har i år vært med å sponset Gildesprinten ved å sette opp premier til klubbarrangører. 6 klubber får hver utstyr fra Silva til en verdi av kr 5000,-
NIF har nå foretatt trekning blant alle de 123 klubber som har arrangert Gildesprint. De heldige klubbene er: Vingelen IL, Mo OK, Kolbotn&Skimt O-lag, Bodø/Omegn IF, Ringerike O-lag, Samnanger IL. Gratulerer !
Mer info her

05.10.2004

Sammenlagt resultater Helgelandsræs og Saltenkarusell

De to store karusellene i kretsen er nå begge avsluttet, og sammenlagtresultater finnes nedenfor.
Helgelandsræs
Saltenkarusellen

17.09.2004

Resultater Saltendilten

Saltendilten 2004 er nå over. Været var ikke av det beste, men arrangementet forøvrig var som vanlig utmerket. Løypelegger Arild Hegreberg hadde laget varierte og krevennde strekk uten at postene i seg selv var unødig vanskelige. Mye av den lengste løypen var lagt i NM-terenget fra i vår.
Resultater (pdf)
Resultater (html)

19.09.2004

KM Natt

KM i nattorientering ble avviklet i Røvika, Valnesfjord. Det var desverre bare 18 deltagere, noe som var svært synd, fordi det var et flott arangement med morsome løyper. Terenget var svært fint på et nytt kart.
Resultater (html)
Resultater (pdf)

05.09.2004

KM Stafett

KM Stafett ble avviklet i Reinfjell-lia, Mo i Rana søndag 5.9. Været var bra, og det ble en trivelig dag med bål-grilling og flotte løyper i skogen. Takk for utmerkede løyper til løypelegger Ole Morten Wie.

Desverre så feilet den nye MTR3 EKT-avleseren midt under løpet. Heldigvis hadde vi en gammel i reserve, slik at vi fikk lest inn brikkene som manglet på nytt. Etter litt ekstraarbid har vi nå klar listene med strekktider og etappetider. Husk imidlertid at strekktidene blir litt hulter til bulter siden det er så mye gaffling, og antall poster varierer i de ulike gafflingsvariantene.

Her er også noen bilder fra KM:
Bilde 1  Bilde 2  Bilde 3  Bilde 4  Bilde 5  Bilde 6  Bilde 7  Bilde 8  Bilde 9 

Resultater
Strekktider

03.09.2004

KM Klassisk avviklet

KM Klassisk gikk av stabelen i Reinfjellia, Rana den 4.9.2004. Været var desverre ikke av det aller beste, men det la ikke noen demper på den gode stemningen. Terenget var lettløpt for de beste og orientering utfordrende for de mindre rutinerte.

Bodø og Valnesfjord overnattet på Umbukta Fjellstue, og her var vi så heldig å få låne Badestampen. Under kan vi se en gjeng som koser seg i stampen. Noen av løperne fra Mo tok også turen hit og alle spiste middag sammen etter badingen. Det ble en meget trivelig kveld.
Resultater KM Klassisk


03.09.2004

Avslutning av Småtroll

Onsdag 1.9 var det sessongavslutning for småtrollene i Hemnes Kommune. Det er orienteringsgruppa i Korgen IL som arrangerer småtroll-løp på onsdagene i sommerhalvåret og i år var det over 60 deltakere fra hele nesten hele kommunen. Selv om været ikke var det beste var stemingen god etter at noen pølser og litt saft var fortært og IKKE minst de fine premiene delt ut til alle som hadde vært med minst 3 ganger i løpet av sommeren. Det ryktes om orienteringskurs for barn og voksne på Hemnes til neste år.

17.08.2004

Misvær to-dagers

Resultatene for begge dagene er nå lagt ut. Det var tilsammen 48 deltagere første dag og 45 andre dag. Været var flott begge dagene, og vi hadde en fin fredagskveld på Grendahuset i Misvær, hvor de fleste overnattet.
PS: Etter flere oppfordringer er det nå lagt til akkumulerte tider i strekktidsoversikten. Den tredje linjen inneholder nå hvor lang tid man har brukt totalt til denne posten, og hvilken plassering man har. Dette gjelder både de utskriftsvennlige PDF filene, og de vanlige html-sidene.
Resultater dag 1
Resultater dag 2
Resultater dag 1 (PDF)
Resultater dag 2 (PDF)

17.08.2004

O-Troll tur til Namskogan familiepark

Nordland O-Krets arrangerer O-troll leir på Namskogan familiepark. Turen er primært for lagene sør for Saltfjellet, og vil gå 11-12 september 2004. Alle familier med barn i alderen ca 7-12 år er velkommen.
Mer info her

13.06.2004

KM Lang

KM Lang ble arrangert søndag 13/6 på Straumen Skole i Sørfold. Arrangør var SISO IL og NOOK. Løpet ble avviklet i strålende vær og under gode forhold. Det var tilsammen 78 startende.
Resultater
Resultater på PDF format

12.06.2004

Resultater KM-Kort

Kort-KM ble avviklet i Røsvik i dag. Det var 71 startende. Resultater finner du i linken under.
Resultater
Resultater på PDF format

31.05.2004

Panoramaløpet

Panoramaløpet ble avviklet på Rønvikfjellet i Bodø i dag. Hele 118 deltakere fikk med seg den flotte utsikten over Bodø-området. Bildet er av Solveig Martinussen og Per Dalhaug, begge fra B&OI Orientering. Resultatlistene finnes nedenfor.
Resultater

30.05.2004

NM Ultralang

NM Ultralang distanse ble avviklet i Kålhusmarka utenfor Bodø under strålende forhold. Vinnere ble Hanne Staff og Bjørnar Valstad (ikke overaskende). På bildet ser vi Bjørnar Valstad på toppen av pallen. Resultatlistene finnes nedenfor.

OBS: De to siste strekktidene på H21 listen var falt ut på listene som lå ute før 3/6. Dette er nå rettet opp.

Resultater (Strekktider)
Resultater (pdf fil for utskrift)

30.05.2004

Bodømesterskapet 2004

Bodømesterskapet 2004 ble avviklet samtidig med NM Ultralang distanse, og vi hadde mange langveisfarende gjester som deltagere. Vinner ble Mikkel Lund, Nydalen Skiklubb
Resultater (strekktider)
Resultater (pdf fil for utskrift)

29.05.2004

Bodøsprinten

Bodøsprinten 2004 er snart klar til start. Været er strålende, og vi vil komme med rapporter etter hvert. For resultater, se linken nedenfor (OBS: Dette er foreløbige resultater. Alle løperneer ennå ikke i mål)
Resultater (strekktider)
Resultater (pdf fil for utskrift)

18.05.2004

Resultater

Helgelandsræset er nå godt i gang, og det andre løpet ble avviklet Tirsdag 18/05 i påsende og iskaldt regnvær. Dette hindret imidlertid ikke de 34 deltagerne som gjennomførte løpet. Løypene var som vanlig fine, og resultatene finner man ved å klikke på løpsnavnet i listen til høyre. Link til sammenlagt resultat står rett under overskriften.

12.05.2004

Terminliste

Vi har laget en hendig terminliste for kretsen som er beregnet på å skrives ut på begge sider av et A4 ark og brettes til A5. På denne er det også endel informasjon og adresser. Skriv ut og heng på veggen! (Høyreklikk på linken nedenfor og velg "Lagre mål som..". Filen er i Word format og er ca 200kbyte stort)
Terminliste A5

03.05.2004

Ny Innbydelse til KM Kort og Lang

Innbydelsen til KM kort og Lang er nå lagt ut. For KM-Lang er det noen små justeringer på løypene i forhod til tidligere innbydelse. Klassene på elektronisk påmelding er også rettet opp.

Løpene går 12. og 13. juni i Straumen og Røssvik, begge i Sørfold. Vi håper alle setter av denne helgen og kommer til Sørfold. Spesielt ønsker vi velkommen Rekrutter og Nybegynnere. For de voksne som synes Lang-KM er i lengste laget, så er det tilbud om H17AK og D17AK med normal vanskelighetsgrad men lengde 4/5 km, samt C-åpen for voksne nybegynnere. Velkommen!

KM Lang
KM Kort

02.05.2004

Vårsamling på Nesna

Årets vårsamling for ungdom ble avviklet i helga 1-2 mai. Leder for samlingen var som vanlig Jan Gaute Buvik (bilde) og det var tilsammen ca 40 deltagere. Spesielt gledelig var det å se så mange nye fjes fra Mo og Korgen. Samlingen startet allerede fredag, med en liten treningstur i Nesnalia. Ungdommene fra Bodø kom med Hurtigbåten litt senere på kvelden og gikk derfor glipp av denne.

Lørdag var det så litt teori, før de største la ut på en lang-tur, mens de minste hadde trening ved målområdet. Været var strålende, og det ble en flott tur i skogen. Etter litt mat var det så to-mannsstafett med tilsammen 6 etapper. Resultatene herfra finner du nedenfor. Det var korte og raske løyper - og i tillegg var det et par småfeil på kartet som gjorde at noen av løperne nok brukte unormalt lang tid. Men det var i alle fall svært lærerikt.

Til slutt var det tid for et besøk i den flotte svømmehallen på Nesna, hvor vi fikk være i nesten to timer, før vi til slutt kunne sette oss ned å fortære en haug med pizaer.

Som om ikke dette var nok, så fortsatte de største ungdommene flere timer med Volleyballkam i Gym-salen.

Søndag var det testløp ved Einmoen. Resultatene finner du nedenfor. Navnene på nybegynnerne er ikke tatt med, men de som var med kan jo se hvordan de har gjort det. Resultatene er egentlig imponerende, fordi terenget var ikke av det enkleste slaget. Vi håper de fleste fortsetter å være med!

Resultater fra Søndagens testløp
Tomannsstafett

22.04.2004

Videokonkurranse

Lag en video om orientering - vill, vakker og rå - og vinn 5000 kroner. Bruk fantasien, maks 10 minutter.
Mer info om Videokonkurransen
NOF har også en Fotokonkurranse

14.04.2004

Sesongstart for MOOK

Mo O-Klubb starter sesongen med nybegynnerkurs/trening den 22.april
Mer info

20.03.2004

Ny hjemmeside..

Utseendet på hjemmsiden er endret fra 20.mars. Årsaken er at vi har tatt i bruk et system for publisering som gjør det lettere å legge ut nyheter og informasjon. Vi håper dette skal bidra til at siden alltid er oppdatert med siste nytt. Kretsleder og Kretssekretær vil nå selv kunne legge ut nyheter ved behov.

10.03.2004

Kretsting 2004

Kretstinget 2004 ble avholdt 6-7 februar.Av viktige ting som skjedde kan vi nevne at Raymond Trondsen, Tverrlandet IL, ble valgt til ny Kretsleder. Det nye styret består forøvrig av Lisbeth Beyer MOOK, Jan Kåre Vatne MOOK og Arild Hegreberg B&OIL. Treningsrådet består av Arild Hegreberg, Ola Nergård og Per Rekkedal. Teknisk Råd av Jan Kåre Vatne og Ole Morten Wie.
Sakspapirer for kretsting 2004
Referat fra kretstinget